21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Вівторок, 26 липня 2016 20:21

    Державна реєстрація обтяження речового права на нерухоме майно

    •   Відділ державної реєстрації Луцької райдержадміністрації м. Луцьк, вул. Ковельська,53

    Документи, які подаються

    1. Документ, що посвідчує особу заявника (уповноваженої особи у разі подання нею документів) : паспорт громадянина України, посвідка на проживання особи, яка мешкає в Україні, національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або документ, що його замінює. У разі вилучення у громадянина України паспорта громадянина України у зв’язку з отриманням дозволу для виїзду за кордон на постійне проживання документом, що посвідчує особу громадянина України, є паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відміткою про постійне проживання за кордоном. Документом, що посвідчує особу, яка не досягла 16-річного віку, є свідоцтво про народження. (пред'являється)
    2. Копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків, крім випадків, коли особа через свої релігійні або інші переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податку та має відмітку в паспорті громадянина України
    3. Документ, що підтверджує повноваження особи, що діє від імені заявника (пред'являється)
    4. Документ про сплату адміністративного збору подається або пред'являється документ, що підтверджує право на звільнення від сплати адміністративного збору. За відсутності такого документа заява не приймається.
    5. Документ, що підтверджує внесення плати за надання інформації з Державного реєстру прав. За відсутності такого документа заява не приймається.
    6. Оригінал документів, що підтверджують виникнення, перехід та припинення обтяжень речових прав на нерухоме майно,   а саме
    7. Для державної реєстрації обтяження нерухомого майна іпотекою на підставі іпотечного договору, у тому числі у зв’язку із зміною умов обтяження нерухомого майна іпотекою, також подається заставна, якщо іпотечним договором передбачено її видачу
    8. Для державної реєстрації припинення обтяження нерухомого майна іпотекою у разі придбання (передачі) за результатами прилюдних торгів (аукціонів) нерухомого майна, що є предметом іпотеки, подається примірник акта про реалізацію предмета іпотеки.

    Додаткова iнформацiя:

    Строк дії адміністративного акту:

    Платність надання адміністративної послуги: Платно

     Строк надання адміністративної послуги: у строк, що не перевищує 24 годин, крім вихідних та святкових днів, з моменту прийняття заяви. У разі скорочення строку - протягом 2 годин, крім вихідних та святкових днів, з моменту прийняття заяви.

    Результат надання адміністративної послуги:  інформація з Державного реєстру прав зта внесення до відкритого розділу або спеціального розділу ДРП відповідних відомостей про речові права та їх обтяження, про об'єкти та суб'єкти цих прав.

    Підстави для одержання адміністративної послуги:  обтяження - заборона розпоряджатися та/або користуватися нерухомим майном, встановлена законом, актами уповноважених на це органів державної влади, їх посадових осіб або така, що виникла на підставі договору;

    У разі подання документів для проведення державної реєстрації набуття, зміни або припинення обтяження речових прав заявником є орган державної влади, його посадова особа, якими встановлено, змінено або припинено обтяження, особа, в інтересах якої встановлено, змінено або припинено обтяження, або уповноважені ними особи.

    Відкликання заяви про надання адміністративної послуги: заява  може бути відкликана заявником у будь-який час до прийняття державним реєстратором ріщення щодо державної реєстрації прав або щодо відмови в такій реєстрації шляхом звернення до адміністратора.

    Можливі способи отримання відповіді (результату): 

    В паперовій формі: інформація з ДРП за бажанням заявника може бути надана у паперовій формі через адміністратора з урахуванням строку державної реєстрації, за який сплачено реєстраційний збір, на аркушах паперу формату А4 без використання спеціальних бланків, проставляння підпису та печатки державного реєстратора.

    В електронній формі: інформація з ДРП розміщується державним реєстратором на веб-порталі Мін'юсту для доступу до неї заявника з метою її перегляду та з урахуванням строку державної реєстрації, за який сплачено реєстраційний збір, її завантаження і друк.

    Платність надання адміністративної послуги: Платно

    Оплата адміністративного збору за державну реєстрацію обтяжень 

    Строки

    Сума

    Реквізити оплати

     


    За державну реєстрацію обтяжень у строк, що не перевищує 24 годин, крім вихідних та святкових днів з моменту прийняття заяви – 0,05 розміру мінімальної заробітної плати

    70,00

    Реквізити рахунків:

    Отримувач:  УК у Луцькому районі

    Код ЄДРПОУ 38009654

    Рахунок 31416530700208 ГУДКСУ у Волинській області

    МФО 803014   

    код класифікації доходів бюджету 22012600

    Назва платежу: «Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно»

     

    За державну реєстрацію обтяжень протягом 2 годин, крім вихідних та святкових днів, з моменту прийняття заяви – 0,5 розміру мінімальної заробітної плати 
     
     

     
     690,00 грн.
     

    Отримувач:  УК у Луцькому районі

    Код ЄДРПОУ 38009654

    Рахунок 31417540700208 ГУДКСУ у Волинській області

    МФО 803014   

    код класифікації доходів бюджету 22012900

    Назва платежу: «Плата за скорочення термінів надання послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно»

     
     
     

    Реквізити для оплати за одержання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно:

    Отримувач:  УК у Луцькому районі 22012700

    Код ЄДРПОУ отримувача:  38009654

    Банк отримувача:  ГУДКСУ у Волинській області

    МФО:    803014

    Код класифікації доходів:  22012700

    р/р № 31315300741208    

    Тариф/розмір плати, грн.:   34,00 (у паперовій формі)

     Призначення платежу: плата за надання відомостей з надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, за одержання інформації з інших реєстрів, держателем яких є центральний орган виконавчої влади з формування та забезпечення реалізації державної правоої політики та центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

    У разі відмови у державній реєстрації прав адміністративних збір не повертається, а плата за надання інформації з Державного реєстру прав підлягає поверненню.

    У разі відкликання заяви про державну реєстрацію прав адміністративний збір та плата за надання витягу з Державного реєстру прав підлягають поверненню.  

    Закони України:

    1. Закон України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»

    Акти Кабінету Міністрів України:

    1. Постанова Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. № 1127 "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень"

    Вичерпний перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги:

    1. ПІДСТАВИ ДЛЯ ВІДМОВИ В ПРИЙНЯТТІ ЗАЯВИ:
    2. Заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень не приймається за відсутності документа, що підтверджує оплату послуг, та у разі внесення відповідної плати не в повному обсязі.
    3. ПІДСТАВИ ДЛЯ ВІДМОВИ В ДЕРЖАВНІЙ РЕЄСТРАЦІЇ:
    4. заявлене обтяження не підлягають державній реєстрації відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень"
    5. заява про державну реєстрацію прав подана неналежною особою;
    6. подані документи не відповідають вимогам, встановленим Законом України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень""
    7. подані документи не дають змоги встановити набуття, зміну або припинення речових прав на нерухоме майно та їх обтяження;
    8. наявні суперечності між заявленими та вже зареєстрованими речовими правами на нерухоме майно та їх обтяженнями;
    9. наявні зареєстровані обтяження речових прав на нерухоме майно;
    10. заяву про державну реєстрацію обтяжень щодо попереднього правонабувача подано після державної реєстрації права власності на таке майно за новим правонабувачем;
    11. заяву про державну реєстрацію прав та їх обтяжень під час вчинення нотаріальної дії з нерухомим майном, об’єктом незавершеного будівництва подано не до нотаріуса, який вчинив таку дію;
    12. заявником подано ті самі документи, на підставі яких заявлене обтяження вже зареєстровано у Державному реєстрі прав.
    Переглядів 1986 Останнє редагування Вівторок, 26 липня 2016 20:25
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua