20 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    П'ятниця, 25 жовтня 2019 15:37

    До уваги суб’єктів господарювання Луцького району: зміни процедури повідомної реєстрації угод

    Управління соціального захисту населення звертається до керівників, голів профспілкових комітетів та рад трудових колективів підприємств, установ та організацій всіх форм власності Луцького району, які використовують найману працю, із рекомендацією підвести підсумки виконання зобов’язань по колективних договорах та укласти нові або продовжити дію укладених колективних договорів на 2019-2020 роки.

    При розробці колдоговорів обов’язково мають бути дотримані, в якості мінімальних гарантій норми трудового законодавства, а також положення Генеральної, галузевих угод, угоди з соціально-економічних питань. Особливу увагу слід приділити питанням розвитку виробництва, забезпечення повної зайнятості, оплати праці та недопущення її заборгованості, охороні праці, соціального захисту працюючих.

    Звертаємо увагу, що правові засади розроблення, укладання та виконання колективних договорів визначені Законами України «Про колективні договори і угоди», та «Про соціальний діалог в Україні», Кодексом законів про працю України, статтею 65 Господарського кодексу України.

    Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 768 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115 «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів».

    У зв’язку з цим просимо звернути увагу на наступні зміни:

    Відтепер на повідомну реєстрацію Сторони угоди (договору) подають реєструючому органу один примірник угоди (договору) разом із додатками та супровідним листом у вигляді:

    – оригіналу паперового документа з прошитими і пронумерованими сторінками;

    – або у вигляді оригіналу електронного документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами,

    – або у вигляді електронної копії оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідченої кваліфікованою електронною печаткою.

    Довідково: Перелік протестованих систем електронного документообігу, інтеграційну взаємодію яких з Системою електронної взаємодії органів виконавчої влади підтверджено, міститься на офіційному веб-сайті Державного підприємства «Державний центр інформаційних ресурсів України» http://dir.gov.ua/sistema-elektronnoyi-vzayemodiyi-organ/perelik-protestovan-system-electr/

    Сторони угоди в разі досягнення ними домовленості щодо подання реєструючому органу переліку підприємств, установ та організацій (найменування та код ЄДРПОУ), для яких є обов’язковими положення цієї угоди, можуть подавати зазначений перелік до реєструючого органу.

    Повідомна реєстрація  здійснюється протягом 14 робочих днів із дня, що настає за днем його отримання реєструючим органом.

    Заборонено відмовляти у повідомній реєстрації угоди (договору), повертати на доопрацювання, вимагати додаткові документи та встановлювати вимоги до оформлення угод (договорів).

    Не пізніше наступного робочого дня після реєстрації угоди (договору) реєструючий орган письмово інформує про це суб’єкта, який подав на реєстрацію угоду (договір).

    Під час повідомної реєстрації реєструючий орган вносить відповідний запис до реєстру галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них

    Реєстр зареєстрованих колективних договорів, змін і доповнень до них, їх текст, рекомендації щодо приведення угоди (договору) у відповідність з вимогами законодавства (у разі їх наявності) буде оприлюднюватися на офіційному сайті Луцької райдержадміністрації.

    Примірник угоди (договору), поданий на повідомну реєстрацію в паперовій або електронній формі, зберігається в Управлінні соціального захисту населення Луцької районної державної адміністрації Волинської області до заміни новою угодою (договором).

    Наголошуємо, що під час повідомної реєстрації реєструючий орган на титульній або першій сторінці  угоди (договору)  напис про повідомну реєстрацію галузевої (міжгалузевої), територіальної угоди, колективного договору не робить.

    У Луцькому районі повідомна реєстрація угод та колективних договорів здійснюються за адресою: м. Луцьк, вул. Ковельська, буд.53, каб. 107, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

    Телефон для довідок: 728246 (з 8.30 – до 17.30; у п’ятницю з 8.30 – до 16.30; обідня перерва 13.00 -13.45).

    Управління соціального захисту населення райдержадміністрації

    Переглядів 1183
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua