12 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Середа, 27 червня 2018 11:48

    Відбулось засідання двадцять восьмої позачергової сесії Луцької районної ради

    26 червня 2018 року відбулось пленарне засідання двадцять сьомої позачергової сесії Луцької районної ради 7 скликання.

     У сесійній залі зареєструвалось 28 депутатів із 34. У засіданні сесії взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський і його заступники Володимир Боярчук та Інна Бас, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники ЗМІ.

     На сесії було розглянуто та одноголосно підтримано 15 депутатських запитів:

    -        Про підтримку депутатського запиту Котка О.М. щодо виділення коштівна поточний ремонт дороги.

    -        Про підтримку депутатського запиту Котка О.М. щодо виділення коштівна придбання доїльного апарату.

    -        Про підтримку депутатського запиту Заня А.Ю. щодо надання матеріальної допомоги на лікування.

    -        Про підтримку депутатського запиту Заня А.Ю. щодо виділення коштів на придбання лижного спорядження.

    -         Про підтримку депутатського запиту Заня А.Ю. щодо виділення коштів для будівництва водопровідної мережі.

    -        Про підтримку депутатського запиту Заня А.Ю. щодо виділення коштів накапітальний ремонт глядацької зали будинку культури с. Гірка Полонка.

    -        Про підтримку депутатського запиту Заня А.Ю. щодо виділення коштів для ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини         с. Гірка Полонка.

    -        Про підтримку депутатського запиту Назарчука В.П. щодо виділення коштів на облаштування дороги з твердим покриттям.

    -        Про підтримку депутатського запиту Гвоздецького О.Я. щодо виділення коштів на капітальний ремонт дороги.

    -        Про підтримку депутатського запиту Гвоздецького О.Я. щодо виділення коштівна капітальний ремонт шатрового даху нового корпусу Підгайцівського НВК „ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія”.

    -        Про підтримку депутатського запиту Костючик С.Г. щодо виділення коштівна добудову їдальні та санвузлів ЗОШ с. Мстишин.

    -        Про підтримку депутатського запиту Федорчука С.Л. щодо виділення коштів дляремонту підлоги вестибюлю ЗОШ І-ІІІ ст. с. Чаруків.

    -        Про підтримку депутатського запиту Дячуна І.М. щодо виділення коштів для ремонту під’їзної дороги до кладовища с. Радомишль.

    -        Про підтримку депутатського запиту Рабчевської В.В. щодо здійснення перевірки використання земельної ділянки орендарем Божуком С.С.

    -        Про підтримку депутатського запиту Веремчука В.Б. щодо спростування недостовірної інформації.

    До порядку денного засідання сесії були включені такі питання:

    -        Про визнання повноважень депутата районної ради сьомого скликання Скрицької Н.М.

    -        Про інформацію про результати діяльності місцевої прокуратури на території Луцького району у 2017 році.

    -        Про Програму економічного і соціального розвитку Луцького району на 2018 рік.

    -        Про виконання Програми інформатизації та комп'ютерного захисту інформаційних ресурсів при казначейському обслуговуванні бюджетних коштів Луцького району на 2017 рік.

    -        Про затвердження Програми підвищення ефективності виконання повноважень органами казначейства щодо реалізації державної регіональної політики на 2018 – 2019 роки.

    -        Про затвердження Програми фінансового забезпечення реалізації Луцькою районною державною адміністрацією Волинської області делегованих районною радою повноважень на 2018 рік.

    -        Про внесення змін та доповнень до Районної програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016 – 2020 роки.

    -        Про Програму покращення функціонування Центру обслуговування платників Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Волинській області на 2018 – 2019 роки.

    -        Про внесення змін та доповнень до районної Програми заходів щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на період з 2016 по 2018 роки.

    -        Про районну цільову Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі „Власний дім” на 2018 – 2020 роки.

    -        Про виконання Програми зайнятості населення Луцького району на період до 2017 року.

    -        Про затвердження „Програми зайнятості населення Луцького району на період до 2020 року”.

    -        Про виконання Районної програми реабілітації державної політики у сфері соціальної підтримки, забезпечення прав та законних інтересів різних категорій сімей, дітей та молоді на період до 2017 року.

    -        Про виконання Програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичноїоперації та членів їх сімей на 2017 рік.

    -        Про затвердження Програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2018 – 2019 роки.

    -        Про затвердження „Районної комплексної програми з питань підтримки сім’ї, протидії торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період до 2021 року”.

    -        Про виконання Програми інформатизації Луцького району на 2017 рік.

    -        Про Програму інформатизації Луцького району на 2018 рік.

    -        Про продовження терміну дії районної Програми розробки схем планування територійта коригування генеральних планів населених пунктів Луцького району на 2018 – 2020 роки.

    -        Про виконання Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення призову юнаків на строкову військову службу до Збройних Сил України, Національної Гвардії України та інших військових формувань у Луцькому районі на 2017 рік.

    -        Про затвердження Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення призову юнаків на строкову військову службу до Збройних Сил України, Національної Гвардії України та інших військових формувань у Луцькому районі на 2018 рік.

    -        Про районну цільову Програму розвитку туризму на території Луцького району на 2018 – 2020 роки.

    -        Про створення комунальної установи „Інклюзивно – ресурсний центр Луцької районної ради”.

    -        Про Положення про проведення конкурсу на посаду директора інклюзивно – ресурсного центру та Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників інклюзивно – ресурсного центру.

    -        Про внесення змін та доповнень до „Районної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 – 2020 роки”.

    -        Про затвердження Порядку проведення конкурсу та призначення на посаду керівників закладів освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ Луцького району.

    -        Про надання дозволу на списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.

    -        Про затвердження звіту „Про виконання районного бюджету за 2017 рік”.

    -        Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 № 25/30 „Про районний бюджет на 2018 рік”.

    -        Про надання згоди на безоплатну передачу майна та приміщення котельні ЗОШ І – ІІІ ст. с. Боратин.

    -        Про надання згоди на безоплатну передачу майна та приміщення котельні ЗОШ І – ІІІ ст. с. Городище – 2.

    -        Про встановлення комунальному підприємству ,,Луцьке” тарифів на виробництво та постачання теплової енергії.

    -        Про затвердження кандидатур членів до складу Госпітальної ради Луцького госпітального округу від Луцького району.

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки розташованої за межами населених пунктів Несвічівської сільської ради Луцького району Волинської області для ведення особистого селянського господарства площею 0,2700 га, що намічена для передачі у власність гр. Сизюк Лідії Іванівні.

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського приватного підприємства „Рать” для обслуговування господарських будівель і дворів загальною площею 0,1034 га на території Ратнівської сільської ради за межами населених пунктів Луцького району Волинської області.

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського приватного підприємства „Рать” для обслуговування господарських будівель і дворів загальною площею 1,7247 га на території Ратнівської сільської ради за межами населених пунктів Луцького району Волинської області.

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського приватного підприємства „Рать” для обслуговування господарських будівель і дворів загальною площею 4,9514 га на території Ратнівської сільської ради за межами населених пунктів Луцького району Волинської області.

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельноїділянки загальною площею 0,2500 га, розташованої за межами населених пунктів Буянівської сільської ради Луцького району Волинської області та запроектованої для передачі в оренду гр. Гузьо Володимиру Степановичу для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування будинку механізатора).

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки державної власності сільськогосподарського призначення площею 0,6670 га, що намічена для передачі в оренду гр. Матищаку Ярославу Богдановичу для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування приміщення котельні, реммайстерні) та розташована за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    -        Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельноїділянки для передачі в оренду, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,загальною площею 0,2072 га, яка розташована за межами населених пунктів Садівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    -        Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки  земельної ділянки площею 8,5000 га, право оренди якої пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), розташованої за межами населених пунктів Радомишльської сільської ради Луцького району Волинської області.

    -        Про звернення депутатів фракції ВО „Батьківщина” Луцької районної ради з приводу впровадження нових стандартів заготівлі молока.

    -        Про звіт голови районної ради.

    -        Про доручення виборців, дані депутатам районної ради під час проведення звітів у 2018 році.

    -        Про звіт постійної комісії районної ради з гуманітарних питань.

    -        Про внесення змін до персонального складу постійної комісії районної ради згуманітарних питань.

    -        Про внесення змін до списку присяжних.

    -        Про персональний склад комісії Луцької районної ради з питань поновлення прав реабілітованих.

    -        Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

    -        Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту.

    -         Про надання згоди на безоплатну передачу транспортного засобу.

    -        Про внесення змін до Порядку використання коштів районного бюджету, виділених для реалізації Програми матеріально – технічного забезпечення військовослужбовців, учасників АТО та членів їх сімей в районі на 2017 – 2018 роки.

    -        Різне.

    З усіх питань порядку денного позачергового пленарного засідання депутати схвалили відповідні рішення.

    Відділ інформаційної діяльності,

      інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

    Переглядів 993
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua