28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Середа, 31 травня 2017 09:57

    Глава Уряду проінспектував дорогу Львів-Радехів-Луцьк

    Третій рік поспіль на Волині працює державний експеримент, за умовами якого 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, спрямовують до спеціальних фондів обласних для фінансування реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг. Наразі завершується поточний середній ремонт дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, що проводився за рахунок експерименту на митниці. Відтак, до області завітав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

    Зокрема, неподалік села Терешківці Горохівського району Глава Уряду перевірив якість дорожнього покриття та ознайомився із роботою вагового комплексу. Про виконання поставлених завдань звітували керівники відповідних дорожніх служб.

    За словами  начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, працівники лабораторії, яка перевіряє якість асфальтного покриття, зробили вже понад сорок виробіток в цьому році, Окрім того, більше двохсот проб зняли з нижнього шару асфальту, тобто контроль здійснюється постійно.

    Своєю чергою заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Волинській області Володимир Степанов зазначив, що для збереження дорожнього покриття на відремонтованій дорозі працює габаритно-ваговий комплекс. Із підвищенням температури повітря комплекс працюватиме сім днів на тиждень, цілодобово. Наразі існує дві площадки для роботи габаритно-вагового комплексу, де здійснюється контроль почергово. Слід додати, що з початку 2017 року вже перевірено 1350 транспортних засобів, порушення виявлено у 44 випадках, нараховано плату за порушення вагових параметрів близько 9 тисяч євро і наклали штрафних санкцій на 91 тисячу гривень. Як результат, до бюджету вже надійшло 108 тисяч гривень із урахуванням боргів попередніх років. Відтак, випадки порушення вагових параметрів зменшується. В той же час, з ініціативи обласної державної адміністрації, підписано  близько 30 меморандумів щодо відповідальності вантажовідправника та перевізника.

    – З усіх бюджетів 1 млрд 200 млн, з них 600 млн тільки за рахунок перевиконання по митниці. Треба віддати належне керівнику митниці, які працюють по суті не словами, а реальними цифрами. 600 мільйонів – перевиконання від митниці. Думаю, Волинь такого ще не бачила ніколи. Хочу подивитись, що ви будете робити до кінця року. Ви в цьому році отримаєте 1 мільярд 200 мільйонів, в минулому році – вдвічі менше.

    Вважайте, що ми за півтора роки вийшли з 0 на 1 мільярд 200 мільйонів для вашої області. Це не рахуючи усіх місцевих бюджетів в рамках нашої децентралізації. Ми передали сотні мільйонів гривень для того, щоб вони почали робити роботу. В Луцьку теж роблять дороги – це все результати децентралізації. Завдання влади і, головне, преси, щоб це було раціонально, ефективно, щоб тендери проводили, щоб не грабували людей. А наше завдання забезпечити фінансування – ми забезпечимо. Технічний нагляд, що дуже важливо: треба не тільки робити дороги, але й контролювати якість. Зробили і в лабораторію…. А далі матеріали, ущільнення і все далі, а потім ми знаємо, чи ми чесно заплатили гроші чи нас хтось надурив, – наголосив Володимир Борисович.

    Слід зазначити, що наступним крок експерименту на митниці стане ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг.

    Довідково: Загальне виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк в 2016 році становило 327,4 млн грн, з них 219,7млн грн суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів. Розпорядженням КМУ від 1 лютого 2017 року № 62р за рахунок коштів Державного бюджету спрямовано 76 млн грн на завершення ремонту автодороги Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

    Станом на 26.05.2017 року виконано робіт на суму 66,107 млн грн, з них профінансовано 58,2 млн грн, не оплачено 7,9 млн грн. Завершено влаштування верхніх шарів асфальтобетону по всій протяжності, встановлено бар’єрне огородження (в деяких місцях заміна існуючого), також встановлено опори освітлення, влаштовано тротуари, з’їзди, посадкові майданчики, перехідно-швидкісні полоси, встановлені дорожні знаки.

    Для завершення усіх незавершених робіт і введення в експлуатацію 60,7км дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк від км 69+600 до км 130+277, необхідно нанести розмітку на 60,7 км., укріпити узбіччя, прокласти кабель для влаштування ліній освітлення та встановити світильники, влаштувати з’їзди, заїзні кишені, встановити сигнальні стовпчики, влаштувати посадкові майданчики. Усі роботи плануються завершити вже у червні 2017 року.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 1075
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua