18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Вівторок, 26 липня 2016 15:31

    Відбулось пленарне засідання дев’ятої чергової сесії Луцької районної ради 7 скликання

    21 липня відбулось пленарне засідання дев’ятої чергової сесії Луцької районної ради 7 скликання в якій взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський, перший заступник та заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук та Інна Бас, керівники районних установ та організацій, сільські та селищні голови, представники засобів масової інформації.

    У сесійній залі зареєструвалось 28 депутатів із 34.

    Перш ніж перейти до питань порядку денного народні обранці озвучили свої депутатські запити. Потому районна  рада приступила до розгляду питань порядку денного: 

     

    1. Про підтримку депутатського запиту Бондаря І.Я. щодо виділення коштів.

    2. Про підтримку депутатського запиту Гончарук Я.О. щодо облаштування автобусної зупинки.

    3. Про підтримку депутатського запиту Котка О.М. щодо виділення коштів на ремонт даху ЗОШ І-ІІІ ст. с. Ратнів.

    4. Про підтримку депутатського запиту Пудліка В.Г.

    5. Про підтримку депутатського запиту Саса В.В. щодо сприяння у ремонті дороги до церкви с. Гать.

    6. Про підтримку депутатського запиту Саса В.В. щодо виділення з районного бюджету коштів на фінансування об’єктів (ФАПи с. Гать та с. Воютин) на умовах спів фінансування.

    7. Про підтримку депутатського запиту Перевознік О.І. щодо забезпечення автобусним перевезенням жителів с. Охотин.

    8. Про зміни до Програми економічного і соціального розвитку Луцького району на 2016 рік.

    9. Про Програму покращення функціонування Центру обслуговування платників Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Волинській області на 2016 – 2017 роки.

    10. Про районну цільову програму „Поводження з твердими побутовими відходами на 2013 – 2015 роки.”

    11. Про районну цільову програму „Питна вода 2016 – 2020”.

    12. Про внесення змін та доповнень до районної Програми заходів щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на період з 2016 по 2018 роки.

    13. Про Районну програму захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природничого характеру на 2016 – 2020 роки.

    14. Про затвердження Програми „Дистанційне  обслуговування місцевих бюджетів”.

    15. Про внесення змін до Програми соціального захисту на 2012 – 2017 роки.

    16. Про внесення змін до Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення призову юнаків на строкову військову службу до Збройних Сил України, Національної Гвардії України та інших військових формувань у Луцькому районі на 2016 рік.

    17. Про районну Програму висвітлення діяльності місцевих органів  виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, додаткової економічної підтримки та реформування Луцької районної газети „Слава праці” на 2016 – 2018 роки.

    18. Про Програму розвитку місцевого самоврядування в Луцькому районі на 2016 – 2018 роки.

    19. Про затвердження списку присяжних.

    20. Про внесення змін до рішення районної ради від 25.12.2015 № 4/23 „Про районний бюджет на 2016 рік”.

    21. Про затвердження Статуту комунального закладу „Луцький районний центр первинної медико – санітарної допомоги” в новій редакції.

    22. Про підтримку звернення депутатів Любешівської районної ради до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо спрощення порядку приєднання споживачів до електромереж та будівництва нових ліній електропередач за кошти компаній енергопостачальників.

    23. Про підтримку Звернення депутатів Маневицької районної ради до Президента України та Верховної  Ради України щодо відкликання змін до Конституції України з питань децентралізації, які прийняті у першому читанні.

    24. Про підтримку звернення депутатів Ківерцівської районної ради Волинської області до Верховної Ради України.

    25. Про підтримку звернення депутатів Маневицької районної ради Волинської області до Голови Верховної Ради України Парубія А.В. та Прем’єр – міністра України Гройсмана В.Б.

    26. Про звернення депутатської фракції Аграрної партії України у Луцькій районній раді щодо підвищення соціального захисту медичних працівників первинної ланки.

    27. Про звернення депутатської фракції Аграрної партії України у Луцькій районній раді щодо плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік.

    28. Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника.

    29. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2016 року.

    30. Про персональний склад комісії Луцької районної ради з питань поновлення прав реабілітованих.

    31. Про зняття з контролю рішень районної ради.

    32. Про затвердження Порядку надання та використання коштів районного бюджету на виконання заходів Комплексної програми розвитку галузі агропромислового комплексу Луцького району на 2016 – 2020 роки.

    33. Про призупинення діяльності загальноосвітньої школи І ступеня с. Тарасове.

    34. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки державної власності сільськогосподарського призначення, що намічена для передачі в оренду площею 0,6670 га громадянину Матищаку Ярославу Богдановичу для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування приміщення котельні, реммайстерні) розташованої за межами населених пунктів   Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    35. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 21,1877 га, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва, розташованої за межами населених пунктів Білостоцької сільської ради Луцького району Волинської області.

    36. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 29,1278 га, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населених пунктів Білостоцької сільської ради Луцького району Волинської області.

    37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 4,9098 га, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населених пунктів Білостоцької сільської ради Луцького району Волинської області.

    38. Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, що відведена в оренду громадянину Ольшевському Юрію Олександровичу, для обслуговування господарських будівель та споруд площею 0,4030 га, яка розташована за межами населених пунктів Садівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    39. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 8,1904 га сіножатей, що надані в оренду ТзОВ „Городище” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за межами населених пунктів Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області.

    40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 15,6534 га ріллі (проектні дороги), що надані в оренду ТзОВ „Городище” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за межами населених пунктів Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області.

    41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 15,4429 га, що надана в оренду громадянину Королюку Василю Васильовичу для рибогосподарських потреб розташованої за межами населених пунктів Білостоцької сільської ради Луцького району Волинської області.

    42.  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надана в оренду ПФ „Адаст плюс” для риборозведення загальною площею 59,4776 га на території Одерадівської  сільської ради Луцького району Волинської області.

    43. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,0000 га, що надана в оренду громадянину Семенюку Володимиру Петровичу для рибогосподарських потреб розташованої за межами населених пунктів Радомишльської сільської ради Луцького району Волинської області.

    44. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 7,1933 га, що надана в оренду громадянину Черепкову Володимиру Євгеновичу для ведення рибного господарства розташованої за межами населених пунктів Радомишльської сільської ради Луцького району Волинської області.

    45. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 9,0700 га, що надана в оренду громадянину Шабалі Руслану Ярославовичу для рибогосподарських потреб розташованої за межами населених пунктів Радомишльської сільської ради Луцького району Волинської області.

    46. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 8,2355, що надана в оренду громадянці Балясевич Людмилі Миколаївні для рибогосподарських потреб розташованої за межами населених пунктів Радомишльської сільської ради Луцького району Волинської області.

    47. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,6881 га, що надана в оренду громадянину Лабнюку Олександру Андрійовичу для ведення рибного господарства розташованої за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    48. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 5,1430 га, що надана в оренду громадянину Голубському Станіславу Андрійовичу для ведення рибного господарства розташованої  за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    49. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 9,9746 га, що надана в оренду СГПП „Амур” для ведення рибного господарства розташованої за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    50. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 17,4600 га, що надана в оренду громадянину Цибульському Анатолію Володимировичу для рибогосподарських потреб розташованої за межами населених пунктів Шепельської сільської ради Луцького району Волинської області.

    51. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,5537 га, що намічена для передачі в оренду для рибогосподарських потреб, розташованої за межами населених пунктів Шепельської сільської ради Луцького району Волинської області.

    52. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,9317 га, що надана в оренду громадянину Балабуху Сергію Євстафійовичу для рибогосподарських потреб, розташованої за межами населених пунктів Шепельської сільської ради Луцького району Волинської області.

    53. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 12,4602 га, що надана в оренду громадянину Семенюку Володимиру Леонтійовичу для рибогосподарських потреб, розташованої за межами населених пунктів Радомишльської сільської ради Луцького району Волинської області.

    54. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,8270 га, що надана в оренду громадянину Медведчуку Віктору Леонідовичу для будівництва та обслуговування ставка, розташованої за межами населених пунктів Одерадівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    55. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 4,2311 га, що надана в оренду громадянці Резві Ларисі Геннадіївні для будівництва та обслуговування ставка, розташованої за межами населених пунктів Одерадівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    56. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,2453 га, що надана в оренду ПП „ВКФ „Домінанта” для рибогосподарських потреб розташованої за межами населених пунктів Липинської сільської ради Луцького району Волинської області.

    57. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського приватного підприємства „Луцька РМС” для риборозведення загальною площею 154,1470 га на території Лищенської сільської ради Луцького району Волинської області.

    58. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки підприємця Чилія Юрія Павловича для риборозведення площею 6,2620 га на території Романівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    59. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки підприємця  Чилія  Юрія  Павловича для ведення рибного господарства площею 11,6267 га на території Романівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    60. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки підприємця Чилія Юрія Павловича для ведення рибного господарства площею 18,3336 га на території Романівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    61. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надані в оренду громадянину Грицишину Степану Миколайовичу для ведення рибного господарства загальною площею 4,8820 га на території Романівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    62. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 13,2600 га, що надана в оренду ПАТ „Енко” для ведення рибного господарства розташованої за межами населених пунктів Романівської сільської ради Луцького району Волинської області.

     63. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки громадянки Дирко Галини Іванівни для риборозведення загальною площею 26,2439 га на території Буянівської сільської ради Луцького району Волинської області.

    64. Про виконання районної цільової програми поліпшення репродуктивного здоров’я населення на період  до 2015 року.

    65. Про виконання районної комплексної соціальної програми „Здоров’я матері та дитини в Луцькому районі ” на 2010 – 2015 рік.

    66. Про виконання цільової програми імунопрофілактики та захисту населення району від інфекційних хвороб на 2011 – 2015 роки.

    67. Про внесення змін та доповнень до Порядку використання коштів районного бюджету виділених для реалізації Програми матеріально – технічного забезпечення військовослужбовців, учасників бойових дій та членів їх сімей в районі.

    68.Про внесення змін та доповнення до Програми матеріально – технічного забезпечення військовослужбовців, учасників бойових дій та членів їх сімей в районі.

    69.Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 2,000 га, яка перебуває у власності громадянина Карпюка Андрія Миколайовича, та розташована за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    70. Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 2,000 га, яка перебуває у власності громадянина Самчука Тараса Олеговича, та розташована за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

     71.Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 2,000 га, яка перебуває у власності громадянина Кізіцького Григорія Юрійовича, та розташована за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    72.Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 2,000 га, яка перебуває у власності громадянина Пудліка Віталія Георгійовича, та розташована за межами населених пунктів Чаруківської сільської ради Луцького району Волинської області.

    73. Про надання згоди на  безоплатну передачу нерухомого майна.

    74. Про звернення депутатів Луцької районної ради Волинської області щодо скасування рішення про підвищення ціни на природний газ, який використовує населення.

    75. Про підтримку участі КП ІАЦ „Волиньенергософт”у проекті „Програма розвитку муніципальної інфраструктури України” та надання  дозволу на підписання відповідних заявок та необхідних документів для участі у проекті.

    Відділ інформаційної діяльності,

    інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

    Переглядів 3214
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua