Версія для друку
Вівторок, 27 серпня 2019 16:42

День Незалежності України був багатий на святкові події у селі Романів

25 серпня 2019 року заступник голови райдержадміністрації Інна Бас взяла участь в урочистому відкритті Будинку культури у селі Романів.

         Подвір’я біля місцевого осередку культури зібрало чимало гостей: представників виконавчої та представницької влади району, депутатів різних рівнів, керівників господарств, священнослужителів, жителів сіл Романів, Новокотів, Верхівки та ін. Усі із нетерпінням чекали коли урочисто переріжуть жовто-блакитну стрічку та зможуть увійти в оновлену будівлю.

Відкриття Будинку культури, як годиться, супроводжувалось вітаннями високоповажних гостей, священників, піснеспівами та врученням нагород.

Опісля, присутні мали змогу насолоджуватись прекрасними музичними доробками місцевих аматорів сцени. А також оглянути виставки вишивки, виробів з глини, ляльок-мотанок тощо.

По тому перейшли до святкування завершення збору зернових культур в ТзОВ «Романів» та відзначення кращих із кращих працівників сільського господарства.

Довідково: ремонтні роботи у Будинку культури села Романів розпочалось у 2016 році на умовах співфінансування. Кошти були виділені з державного бюджету у сумі 600 тис. грн, з районного бюджету – 1 млн. 200 тис. грн та місцевого – 4 млн. 301 тис. грн. За дані кошти було проведено: перекриття даху, утеплено фасад, придбано сценічне вбрання, внутрішній косметичний ремонт тощо.

Відділ інформаційної діяльності, інформаційних

технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 756

Галерея зображень