Версія для друку
Понеділок, 19 червня 2017 11:37

Вітання медичних працівників району

16 червня голова районної державної адміністрації Ігор Ярмольський, голова районної ради Валентин Приходько, заступник голови районної державної адміністрації Інна Бас взяли участь в урочистих заходах до Дня медичного працівника у Луцькій центральній районній лікарні.

Робота в медичній галузі надзвичайно важлива, затребувана і благородна. Від кваліфікації та професіоналізму працівників найгуманнішої у світі професії залежить здоров’я людей. У медицині немає випадкових співробітників,  тому що саме тут працюють чуйні та турботливі люди, які вдень і вночі рятують людські життя.

Очільники району нагородили Почесними грамотами та Подяками райдержадміністрації та районної ради найкращих медичних працівників за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

З найщирішими вітаннями до своїх колег звернувся головний лікар Луцької центральної районної лікарні Сергій Коновал та головний лікар комунального закладу „Луцький районний центр первинної медико – санітарної допомоги” Оксана Чертюк. В своїй промові керівники установ відзначили здобуті протягом року досягнення, висловили слова подяки трудовим колективам за згуртованість у досягненні поставлених цілей, а також вручили кращим медичним працівникам грамоти та подяки.

 

Відділ інформаційної діяльності, інформаційних

технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 898

Галерея зображень