Версія для друку
Вівторок, 13 червня 2017 16:01

Орден засновнику дитячого будинку сімейного типу

12 червня 2017 року голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський вручили нагороду Президента України Петра Порошенка – орден «За заслуги» ІІІ ступеня засновнику дитячого будинку сімейного типу Петру Баку.

Сім’я Баків проживає в селі Рованці Луцького району в  комфортному будинку, поряд розташований ігровий майданчик та сад. Подружжя виховує п’ятнадцятьох дітей,   п’ятеро з яких - біологічні.  Усі діти живуть в рівних умовах і однаково наділені увагою, батьківською любов’ю та  піклуванням. Створення дитячого будинку сімейного типу - це неабиякий подвиг,  який під силу не кожному. Адже перш за все на батьків – вихователів покладена велика відповідальність за виховання, розвиток  кожного члена сім’ї.

Петро Анатолійович зауважив, що світ з появою кожної дитини розширювався, а не навпаки. «Ми виховуємо не лише дітей, а в першу чергу себе. Діти – це не тяжко, це великий привілей. Існують певні труднощі, але вони ніщо в порівнянні з тією любов’ю, сімейним затишком та простими обіймами, які ми отримуємо навзаєм. Кожна дитяча посмішка варта цього, кожен наш день прожитий разом – це щастя».

Дитячий будинок сімейного типу Баків є прикладом великої, дружньої сім’ї, в якій панує щира любов, взаєморозуміння та підтримка - що є основою міцної та незалежної держави.

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 974

Галерея зображень