Версія для друку
П'ятниця, 02 червня 2017 16:45

Міжнародний день захисту дітей

Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

На території Заборольської сільської ради Луцьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками будинку культури с.Забороль для дітей було організовано культурно-мистецький захід на тему: «Наше квітуче дитинство».

На святі було весело і цікаво. Присутні відгадували загадки про літо, читали вірші, співали пісень, змагалися у спортивних естафетах і весело танцювали. А найменші учасники мали змогу пофантазувати, втілювали свою уяву виконуючи малюнок на асфальті на тему «Я малюю дитинство.»

Також працівники Центру провели майстер-клас по виготовленню кольорових паперових квітів. Усі учасники свята – і діти, і дорослі гості –отримали масу позитивних емоцій, а діти за активну участь у різноманітних конкурсах були нагороджені солодкими подарунками.

Наприкінці святкового дійства директор Центру побажала усім батькам не тільки в цей день, а й кожного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. А діткам - міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Луцький районний центр

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів 1025

Галерея зображень