Версія для друку
Середа, 10 травня 2017 12:26

У селі Шепель відбулось відкриття меморіальної дошки Олександру Палюху

8 травня у селі Шепель відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки Олександру Палюху, активному учаснику Революції Гідності, військовослужбовцю, який помер, перебуваючи у відпустці.

У День пам’яті і примирення на подвір’ї місцевої школи зібрались діти, вчителі, воїни АТО, священнослужитель, обранці громади та ін. щоб увіковічити не лише портрет Героя нової доби. А лишити у пам’яті нащадків наглядний приклад жертовності власним здоров’ям, молодістю заради життя наступних поколінь у європейській незалежній Україні.

Після відкриття меморіальної дошки та проведеної панахиди до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський, який зауважив, що у ці травневі дні ми маємо пам’ятати усіх, хто віддав своє життя та здоров’я задля нашого спокою. А матерям, які втратили своїх дітей простягнути руку допомоги та підставити своє плече.

Слова шани родині Сашка Палюха були почуті із уст голови районної ради Валентина Приходька, голови Заборольської сільської ради Валерія Боярського, Шепельського сільського голови Лесі Новосад, вчителів…

По закінченню урочистої частини присутні поклали квіти до меморіальної дошки.

Відділ інформаційної діяльності, інформаційних

технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1241

Медіа

Галерея зображень