Версія для друку
Понеділок, 03 квітня 2017 15:26

Відбулись екскурсії у Волинський краєзнавчий музей та Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки для дітей-вихованців, які проживають у дитячих будинках сімейного типу Луцького району

30 березня за ініціативи Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулись екскурсії у Волинський краєзнавчий музей та Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки для дітей-вихованців, які проживають у дитячих будинках сімейного типу Луцького району.

         Мета заходу: формування у вихованців почуття патріотизму, любові та поваги до Батьківщини, національної самосвідомості й гідності; виховання дбайливого ставлення до рідної мови, культури, традицій; відповідальності за природу рідної країни.

         Діти-вихованці оглянули експозиції, яка складається з розділів природи, давньої та новітньої історії,а також тематичну виставку «Герої не вмирають», присвячену Революції Гідності 2013-2014рр.

         Найбільше вражень залишилось у дітей та дорослих після перегляду експозиції сучасної військової техніки та озброєння на відкритому майданчику.

Луцький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів 1158

Галерея зображень