Версія для друку
П'ятниця, 24 лютого 2017 13:52

Луцьким районним центром зайнятості проведено профорієнтаційний урок на тему "Можливості саморозвитку молоді для усвідомленого вибору професії"

22 лютого Луцьким районним центром зайнятості проведено профорієнтаційний урок для учнів 9-11 класів  загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. в с.Лаврів на тему "Можливості саморозвитку  молоді для усвідомленого вибору професії". Мета заходу – формування в учнів мотивації до свідомого професійного вибору.  

Профорієнтатор Наталія Дорофей ознайомила учнів з актуальними професіями на ринку праці, навчальними закладами та підприємствами, де можна навчитись і працювати за спеціальністю. Старшокласникам нагадали перевірену часом формулу вибору професії «Хочу - можу - треба», попередили про найбільш поширені помилки у професійному самовизначенні. Наталія наголосила на тому, що дуже важливо працювати над собою, самовдосконалюватись, брати участь в різних програмах міжнародних громадських організацій, цікавитись інформаційними порталами «Гурт», «Громадський простір», «Велика ідея», опрацьовувати онлайн-курси «Прометеус» та інші.      

Присутні мали змогу пройти тестування за методикою Голланда для визначення власних нахилів та здібностей щодо вибору майбутньої професії.

Усі учасники отримали масу позитивних вражень, а інформація, яка викладена профорієнтатором сподіваємось, стане внагоді.

Відділ взаємодії з роботодавцями

 Луцького районного центру зайнятості

Переглядів 1009

Галерея зображень