Версія для друку
Четвер, 16 лютого 2017 16:30

«Ти вічний біль, Афганістан!»

14 лютого в районному Будинку культури відбулась година пам’яті, присвячена 28-й річниці від Дня виведення військ з Афганістану, в якій взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський, голова районної ради Валентин Приходько, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук, ветерани - афганці, представники ЗМІ та ін.

Захід розділився на декілька частин: перша – це показ фотослайдів із подіями 28-річної давнини, друга – виступи очільників району та третя – свої музичні композиції для присутніх дарували працівники Будинку культури.

У своєму виступі Ігор Петрович зауважив, що в переддень Дня виводу військ з Афганістану згадаємо своїх друзів, побратимів, які лишились похованими на чужій землі, тих, які загинули від отриманих ран уже в нашій державі…Вони будуть завжди жити у нашій з Вами пам’яті. Голова райдержадміністрації зазначив: « Ветерани – афганці, Ви є носіями підвищеного почуття справедливості, носіями патріотизму та жертовності для блага Вітчизни. Тож бажаю Вам здоров’я, добра та мирного неба над головою!»

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1143

Галерея зображень