Версія для друку
Вівторок, 08 грудня 2015 08:11

Відбулась сесія районної ради

07 грудня відбулась друга (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання. На сесію прибули та зареєструвалися 28 із 34 депутатів.

У пленарному засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук та заступник голови райдержадміністрації Інна Бас, представники ЗМІ.

Перед початком розгляду питань порядку денного голова районної ради Валентин Приходько закликав вшанувати хвилиною мовчання Олександра Палюха, бійця батальйону ,,Азовˮ, який перебуваючи у відпустці, помер від захворювання нирок у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

До порядку денного було добавлено питання ,,Про Звернення депутатів Луцької районної ради до Президента України та Генерального прокурора України щодо зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51 – ї ОМБРˮ, а також на розгляд депутатів були запропоновані наступні питання: про затвердження Регламенту Луцької районної ради сьомого скликання, про затвердження Положення про постійні комісії районної ради, про затвердження Положення про президію районної ради, про кількісний та персональний склад постійних комісій районної ради, про президію районної ради, різне.

По закінченню сесії голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський привітав із Днем місцевого самоврядування та закликав присутніх до єднання на благо нашого району та розвитку громади.

Відділ інформаційної діяльності,

  інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 989

Галерея зображень