Версія для друку
Середа, 04 січня 2023 13:42

Задля забезпечення безперебійного зв’язку жителів Луцького району в умовах можливого блекауту, влада району опрацьовує всі шляхи допомоги мобільним операторам з резервним живленням.

В умовах відключень світла зникає не лише мобільний Інтернет, а й взагалі будь-який зв’язок. В умовах короткотривалого відключення світла, оператори власними силами забезпечують живленням станції мобільного зв’язку, але в разі потенційного блекауту вони будуть не в змозі повністю забезпечити резервним живленням усі базові станції мобільного зв’язку.

 Тому, з ініціативи керівництва Луцької РВА, 04 січня відбулася робоча зустріч з представниками територіальних громад району та регіональними операторами мобільного зв’язку.

Під головуванням першого заступника начальника Луцької районної військової адміністрації Сергія Шкоди, учасники зустрічі обговорили необхідність забезпечення базових станцій мобільного зв’язку в територіальних громадах району генераторами та можливість їх підключення до генераторів комунальних та приватних підприємств, під час критичного відключення електроенергії. Разом з тим, обговорили необхідність допомоги та співпраці місцевого бізнесу та опрацювали питання логістики та комунікації між органами місцевого самоврядування та мобільними бригадами операторів зв’язку.

Переглядів 654

Галерея зображень