Версія для друку
П'ятниця, 16 грудня 2022 13:28

В Луцькій РВА обговорили стан утримання місцевих автодоріг населених пунктів Луцького району

Задля підтримки чіткої комунікації та взаємодії між дорожніми службами та місцевою владою щодо утримання доріг у зимовий період, в Луцькій районній військовій адміністрації відбулась нарада з головами територіальних громад та представниками підрядних служб.

Так, ТзОВ «Данко» і ТзОВ «Вельт капітал» є підрядниками з ремонту та утримання місцевих автодоріг населених пунктів Луцького району. Проте, керівники громад району зауважили на досить не добросовісне виконання дорожніми компаніями взятих зобов’язань з підтримки доріг в ожеледицю та сильний снігопад.

Зокрема, керівники Цуманської та Олицької громади зазначили, що за минулий тиждень в населених пунктах снігоприбиральної техніки вищезазначених дорожніх служб не помічали. Також, проблеми озвучили і на автодорогах Марянівської, Берестечківської та Доросинівської територіальних громад.

Зважаючи на це, голови територіальних громад району наполягають на необхідності заключення субдоговорів з місцевими підприємствами та організаціями, адже саме завдяки ним вдалось уникнути критичних ситуацій під час сильного снігопаду.

Переглядів 381

Галерея зображень