Версія для друку
Четвер, 30 червня 2022 15:30

Спільні, злагоджені дії органів влади та волонтерів дають змогу максимально ефективно допомагати

Так, за сприяння керівництва районної військової адміністрації регулярно відправляються пакунки необхідних речей як для військовослужбовців так і для внутрішньо переміщених осіб.

Зокрема, у співпраці з благодійною організацією «Добробут» та волонтеркою Яною Царкевич, передали гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам, які мешкають у одній з територіальних громад району. Окрім продуктів харчування було доставлено засоби гігієни, одяг, іграшки, корм для тварин тощо.

Також, нещодавно, з допомогою директора ГО «Волинський центр протидії корупції» Сергія Новицького, Луцька районна військова адміністрація доставила для постійного користування реанімаційне функціональне ліжко-каталку та дезинфектори для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Робота йде щодня. Співпраця з волонтерськими організаціями та територіальними громадами району налагоджена. Я вдячна нашому колективу, підприємцям та небайдужим жителям Луцького району за підтримку та щоденну працю", - зазначила заступниця голови Луцької райдержадміністрації Валентина Рижук.

Допоки є такі щирі люди, які готові прийти на допомогу у важку хвилину, доти буде жити Україна!

Слава Україні!

Переглядів 453

Галерея зображень