Версія для друку
Понеділок, 14 лютого 2022 14:16

Володимир Кец взяв участь у засіданнях постійних комісій Луцької районної ради

Традиційно перед пленарним засіданням сесії Луцької районної ради проходять засідання постійних комісій. Так, протягом останнього тижня голова Луцької райдержадміністрації Володимир Кец взяв участь у чергових засіданнях.

Так, 10 лютого, Володимир Кец звітував про виконання  програми соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень ради та здійснення РДА делегованих їй радою повноважень під час засідання депутатської комісії з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин.

11 лютого на комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва,  житлово-комунального господарства, екології, раціонального використання природних ресурсів члени комісії підтримали звіт голови Луцької РДА, проєкти рішень про виконання програми економічного та соціального розвитку Луцького району у 2021 році.

Під час засідання постійної комісії з питань освіти, інформаційного простору, культури та мови, національного та духовного розвитку, соціального захисту населення, охорони здоров’я, сім’ї молоді, спорту та туризму, міжнародного співробітництва, зовнішньо-економічних зв’язків депутати заслухали звіт голови Луцької РДА, про хід виконання програми соціального захисту на 2021-2023 роки у 2021 році, про хід виконання районної цільової програми «Молодь Луцького району», про хід виконання районної програми соціального захисту дітей, профілактики бездоглядності та правопорушень у 2021 році.

Сьогодні, 14 лютого відбулося засідання комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району. Голова Луцької райдержадміністрації Володимир Кец прозвітував про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, а також про здійснення райдержадміністрацією делегованих радою повноважень.

Переглядів 405

Галерея зображень