Версія для друку
Вівторок, 22 березня 2022 11:07

Дмитро Кулеба: Ми відкриємо всі необхідні двері для вступу України до Європейського Союзу

Процес інтеграції України до Європейського Союзу запущений, і вся система влади за лідерства Президента України Володимира Зеленського інтенсивно працює над набуттям нашою державою повноправного членства в ЄС.

Про це Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів увечері у неділю, 20 березня, під час спілкування з користувачами мережі Facebook.

Дмитро Кулеба розповів, що в процесі набуття членства України в ЄС залучені всі сили: на вістрі цієї роботи знаходиться Президент Зеленський, який проводить активні переговори, працює також Кабінет Міністрів України, віце-прем’єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції активно вирішує внутрішні завдання, необхідні для руху країни в ЄС.

“Я як Міністр закордонних справ займаюся “пробиванням” необхідних політичних рішень, відкриттям усіх необхідних дверей в різних країнах ЄС, які ще мають якийсь там скепсис. Все це ми подолаємо, ми обов’язково переможемо на всіх фронтах”, - переконаний глава МЗС України.

Міністр наголосив, що для перемоги потрібне залучення кожного: “Щоб кожен з нас робив все, що може, робив свій внесок в перемогу, продовжував боротьбу до моменту, коли ми з вами відсвяткуємо перемогу”.

Переглядів 27169