Версія для друку
Четвер, 09 червня 2022 12:47

Дорогі діти! Шановні педагоги, батьки!

Щиро вітаю вас із завершенням навчального року!

Цей рік став особливим для кожного з нас. Він продемонстрував, що педагоги, учні та їхні батьки є не лише справжніми партнерами у такому важливому процесі як навчання, але й здатні об’єднатися для допомоги військовослужбовцям Збройних сил України і жителям окупованих територій. Цей рік знаменується не лише досягненнями в предметних навчальних олімпіадах, але й, передусім, формуванням високої патріотичної свідомості, почуття відповідальності перед Батьківщиною. Сьогодні ми є свідками таких важливих подій в історії України, які відкрили усьому світу героїзм захисників і захисниць України, медиків, волонтерів, державних діячів.

Дорогі учні! Для когось з вас – це просто завершення навчального року, пора відпочинку і джерело натхнення, для когось – початок самостійного дорослого життя. Саме на вас, випускників, ми покладаємо надії і сподівання на краще майбутнє нашої держави. Щиро бажаю вам успішно скласти іспити і здобути бажану професію, розвиватися і отримувати нові знання під мирним небом. Нехай ваші здобутки і досвід стануть фундаментом для розбудови нашого краю, незалежної і квітучої України.

Шановні педагоги і батьки! Щиро вітаю вас і висловлюю слова глибокої вдячності за мудрість і терпіння, невтомну працю і прищеплення нашим дітям найвищих моральних цінностей, виховання щирих патріотів. Нехай не згасає вогник творчості і любові до власної професії, майбутні задуми повняться світлом та добром! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя у ваших домівках, натхнення і наснаги, миру і віри в Перемогу України!

Начальник Луцької районної військової адміністрації

 Володимир Кец

Переглядів 631 Останнє редагування П'ятниця, 10 червня 2022 12:49