Версія для друку
Понеділок, 15 травня 2023 13:29

ГРОМАДИ, ЩО ЗАПРОШУЮТЬСЯ ДО УЧАСТІ, МАЮТЬ ВІДПОВІДАТИ НАСТУПНИМ ВИМОГАМ:

кількість ветеранів/-ок на обліку – не менше 100.

наявність ініціативної групи у кількості не менше 15 людей (до складу групи також повинні входити представники соціально незахищених верств населення, таких як люди з інвалідністю, національні меншини, а також представники різних професійних груп, місцевої влади, люди різного віку, активні жителі громади тощо. Обов'язкова кількість ветеранів/-ок або членів сімей ветеранів/-ок (у тому числі сімей загиблих) в ініціативній групі має становити не менше 50% від загальної кількості.

є попередній план та ідеї щодо соціальних, культурних, просвітницьких заходів соціальної згуртованості, включаючи заходи, спрямовані на захист прав ветеранів/-ок та їхніх сімей.

наявний об’єкт соціальної інфраструктури, що перебуває у комунальній власності, або орендований громадською організацією соціальний об’єкт, який надає соціальні послуги населенню та широко використовується всіма представниками громади.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ:

Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму

https://cutt.ly/c6bmO4G ,

та надіслати її підписану та відскановану копію до 18 травня 2023 року (включно) на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням у темі листа електронною поштою «______– Форма заявки».

Тема довідкового електронного листа має містити:

- питання до конкурсу, до уваги команди реінтеграції ветеранів/-ок

МОМ відбиратиме громади для оціночного візиту або онлайн-зустрічі (відібрані громади будуть визначені за результатами візиту) на постійній основі. Дату та час візиту буде узгоджено з відповідною ініціативною групою.

Детальніше про етапи реалізації проекту можна дізнатись за посиланням:

https://cutt.ly/A6bmw06

Переглядів 183