Версія для друку
Вівторок, 10 листопада 2020 10:17

Оновлено епідемічне зонування та обмеження, що діятимуть на територіях з «червоним» рівнем

З 9 листопада (понеділок) діє нове епідемічне зонування. Щодо Волині, то до територій з «червоним» рівнем епіднебезпеки потрапили ще Любешівський та Маневицький райони. Таким чином в області «червоний» рівень встановлено у містах Володимир-Волинський, Нововолинськ, Ковель, а також у Іваничівському, Ківерцівському, Любешівському, Маневицькому та Турійському районах. 

Серед заборон, що діятимуть на територіях «червоного» рівня, лишається (згідно п.15 постанови КМУ від22 липня 2020-го року № 641):

- приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів “автоконцертів”;

- приймання відвідувачів у кінотеатрах (крім “автокінотеатрів”);

- приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

- відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

Відповідні протиепідемічні заходи в області затверджені рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 9 листопада 2020 року.

Райони віднесені до «помаранчевої» зони: Володимир-Волинський , Горохівський, Камінь-Каширський, Ковельський, Локачинський, Луцький, Любомльський, Ратнівський, Рожищенський, Старовижівський, Шацький та місто Луцька на територіях яких відповідно до пункту 2 рішення Державної комісії від 06 листопада 2020 року № 41 встановлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

Протокол №44 позачергового засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

 

Переглядів 708