Версія для друку
П'ятниця, 23 серпня 2019 12:29

Дорогі краяни, щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України!

24 серпня  вся українська спільнота відзначає народне свято, свято українського духу та свідомості – День Незалежності України.

         Наша держава стала дорослішою, міцнішою, самобутнішою і відзначає свою 28- му річницю створення.

         Це справді визначний день, адже саме 24 серпня 1991 року  Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт проголошення незалежності України, який 1 грудня 1991 року підтвердив народ на Всеукраїнському референдумі.

         Українці всупереч усім перешкодам і труднощам  спромоглися збудувати власну державу. Взявши до уваги досвід поколінь, усвідомивши історичну самобутність,  ми  й надалі маємо консолідувати українську ідею та безупинно рухатися до поставлених цілей, не зважаючи ні на що. Наша єдність – це запорука успіху нашої неньки України.

         Більше як чверть століття Україна демонструє усьому світу, що вона відбулася як суверенна, незалежна держава, в якої основним пріоритетом є її громадянин, а демократія – це основа для подальшого розвитку та функціонування.

         Безумовно, за  роки незалежності Україна пройшла шлях випробувань, але це стало тестом на зрілість, терпіння. І тепер, в непростий час агресії східного сусіда, ми мужньо стоїмо на захисті своїх кордонів. Завдяки нашим воїнам ми живемо, розбудовуємо державу.

         Отож, бажаю народу України добробуту, процвітання, а головне - миру на своїй рідній землі.

         З Днем Незалежності Україно!!!

Голова райдержадміністрації

Тарас Яковлев

Переглядів 1852