Версія для друку
Понеділок, 19 червня 2017 16:12

«Міцна сім’я – міцна держава!»

16 червня Луцьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в приміщені районної дитячо – юнацької спортивної школи проведено культурно-мистецький захід профілактичного спрямування на тему: «Міцна сім’я – міцна держава!» для сімей учасників АТО.

З вітальними словами розпочав святкове дійство перший заступник голови районної державної адміністрації  Володимир Боярчук, який зазначив, що тільки там, де в сім’ї  панує затишок,  обов’язково міцною ставатиме і держава. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Усі учасники прийняли участь у майстер-класі з вироблення великих паперових квітів, який організували працівники Центру. Можна було зробити фото біля спеціально облаштованої зони з цими квітками.

Масу задоволення, позитивних емоцій отримали діти та дорослі від різноманітних конкурсів та вікторин, що провели запрошені на свято клоуни (працівники будинку культури с.Сирники).

Cвято пройшло цікаво та весело. А на згадку усі отримали невеличкі сувеніри.

Луцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів 2739

Галерея зображень