Версія для друку
Середа, 14 червня 2017 09:16

Семінар – навчання з вторинної правової допомоги

12 червня  в приміщені Луцької райдержадміністрації за ініціативою  Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  спільноз працівникамиЛуцького місцевого центруз надання вторинної правової допомоги проведено семінар-навчання для секретарів сільських, селищної рад на тему: «Соціальне житло. Надання роз’яснень відповідно до чинного законодавства». У семінарі взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Інна Бас та представники служби у справах дітей райдержадміністрації.

Розпочала роботу семінару директор центру Наталія Рижук та ознайомила учасників заходу з актуальними питаннями сфери соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, а саме: забезпечення житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, соціальне житло для дітей-сиріт та осіб з їх числа.

Навчальна частина передбачала детальний розгляд питань, на які учасники семінару отримали чіткі роз’яснення Віталія Єлова, адвоката, регіонального координатора взаємодії з громадкістю Уповноваженого Верховною Радою України з прав людини у Волинській області.

Також присутніх ознайомила зі специфікою роботи безоплатної правової допомоги Ольга Кудрицька, в.о. директора Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Як підсумок, з обговорених питань учасникам були надані фахові роз’яснення та роздані методичні матеріали.

Луцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів 2654

Галерея зображень