Версія для друку
Вівторок, 25 квітня 2017 14:23

Результати щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

На виконання постанови Кабінету Міністрів від 19 вересня 2007 року  № 1152 в районі вже в десяте проводиться щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»в номінації «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

З 4-21 квітня 2017 року проведено І етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Виявили бажання взяти участь в конкурсі 15 державних службовців, з них 5 керівників та 10 спеціалістів.

21 квітня 2017 року відбулося засідання організаційного комітету щодо підведення підсумків І етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

За результатами тестових завдань, складання ділового документа, практичні завдання з володіння учасниками конкурсу сучасними комп’ютерними технологіями та завдань з володіння персональним комп’ютером визнані переможцями І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в номінації «Кращий керівник» – Зінчук Валентина Михайлівна,завідувач сектору культури райдержадміністрації, а в номінації «Кращий спеціаліст»– Богданович Людмила Євгеніївна, головний спеціаліст юридичного сектору райдержадміністрації.

Лауреатами в номінації «Кращий керівник» стали: Таранюк Тетяна Анатоліївна, завідувач сектору розвитку інфраструктури, житлово – комунального господарства та будівництва райдержадміністрації та Сігуа Тетяна Олександрівна, завідувач сектору економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва райдержадміністрації.

В номінації «Кращий спеціаліст» – Ваврик Тетяна Володимирівна, головний спеціаліст сектору економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва райдержадміністрації та Олімпіюк Сергій Володимирович, головний спеціаліст – державний реєстратор відділу державної реєстрації райдержадміністрації.

Переможці І туру представлятимуть район в ІІ турі конкурсу на обласному рівні.

Відділ роботи з персоналом апарату

райдержадиміністрації

Переглядів 1109