Версія для друку
Субота, 15 квітня 2017 16:01

Шановні жителі району!

Сердечно вітаю вас зі світлим Воскресінням Христовим - найвеличнішим християнським святом, що символізує торжество сил добра і любові, перемогу життя над смертю, віру в прийдешність духовного безсмертя. 

Упродовж віків християнські ідеали й цінності прилучають людство до вічних і непоборних істин, залишених Творцем, спонукають співвідносити власне буття з Його заповідями, наснажують високими ідеалами милосердя й благочестя. 
         Воскресіння відкриває для нас вищу мету Творення. Саме в ці великодні дні, як ніколи, виразно проступає потреба в необхідності загального єднання, доброчинства, злагоди заради утвердження своїм буттям вищих законів та істин життя. Благодатна суть цього свята допомагає зримо відчути невідбутність потуги духовних основ українського народу, незборимість і творчу силу нашої віри.
         Життєствердна християнська спадщина виступає сьогодні благословенною спонукою духовного відродження нації, могутнім чинником творення громадянського суспільства, матеріалізується в неповторній цивілізаційній ідентичності українців. 

Новітні часи нашої історії означені спільними зусиллями Української держави і Церкви, спрямованими на подолання важких наслідків недалекого минулого, на економічне й духовне піднесення, консолідацію суспільства, на єднання віри, думки і справи в ім’я України, на благо кожного. 
         Тож нехай світлі Великодні дні нагадають нам, що тільки в єдності й любові ми здатні здолати всі випробування й труднощі, нехай спонукають і скерують нас на нові справи добротворення, зміцнять наші духовні й тілесні сили, додадуть наснаги, терпіння й милосердя для гідного виконання свого християнського та громадянського обов’язку. 

Нехай Воскреслий Господь благословить Україну і кожного з нас на мирне й щасливе майбутнє. 

Христос Воскрес!


         З  повагою

         Голова райдержадміністрації

         Ігор Ярмольський

Переглядів 936