Версія для друку
П'ятниця, 07 квітня 2017 09:21

Спеціалістами Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді був проведений Великодній майстер-клас для дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу

Традиційно на Великдень люди прикрашають власні домівки, випікають хліб та виготовляють писанки. Цієї гарної пори особливо відчувається потяг до усього прекрасного: з’являється прагнення творчості, натхнення та наснага.

05 квітня в приміщенні Луцької районної дитячо-юнацької спортивної школи спеціалістами Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді був проведений Великодній майстер-клас для дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу. Напередодні свята діти вчились виготовляти писанки різними способами. Декоруючи дерев'яні яйця власними руками, діти отримали багато приємних емоцій і чудові сувеніри, які залишаться згадкою на довгі роки, а також можуть стати подарунком близьким та рідним.

Луцький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів 1053

Галерея зображень