Версія для друку
Середа, 22 лютого 2017 15:13

День Центру соцiальних служб для сiм’ї, дiтей та молодi в КВI

На сьогоднішній день надзвичайно гострою є проблема зростання злочинності серед осіб молодіжного віку. Безперечно, правопорушення тісно пов'язані з процесами бездомності, безробіття, зі стрімким розвитком наркоманії, токсикоманії, алкоголізму, розпадом сімей. 

Саме тому, 20 лютого 2017 року в приміщенні Луцького МРВ з питань пробацiї у Волинській області в рамках взаємодії кримінально-виконавчої інспекції з Луцьким районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено захід з особами, молодіжного віку, які перебувають на обліку в інспекції та потребують допомоги.

Консультаціi та профілактичну роботу із засудженими, які перебувають на обліку в КВІ проводили фахiвцi Луцького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Проведення таких заходів допомагають співробітникам КВІ виявити причини протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснити соціально-профілактичну роботу щодо запобігання негативних явищ та їх подоланню, профілактиці злочинності серед молоді. 

Фахiвцi iз соцiальноi роботи намагалисяся допомогти засудженим усвідомити свої помилки, визначити суть проблем, які стоять перед ними, пробудити інтерес до своєї особистості, та знайти в собі позитивні якості.

З кожним неповнолiтнiм, якi перебувають у конфлiктi iз законом проведена iндивiдуальна бесiда iз попередження та протидії торгівлі людьми з метою підвищення рівня iх обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми, наслідкiв сучасного рабства, а також інформування про можливості отримання безкоштовних консультацій за телефоном Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми – за номером 527.

Спецiалiстами Центру розповсюджено друковану інформаційну продукцію з інформацією, відповідно до якої можна звернутися за допомогою у випадку торгівлі людьми

Також на заходi обговорювались актуальні питання поширення серед підлітків «Інтернет-спільнот», «Інтернет-сайтів», які пропагують та схиляють неповнолітніх до суїциду, надано інформацію та контакти установ та служб, що можуть надати соціальну підтримку та допомогу.

Луцький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів 2886

Галерея зображень