Версія для друку
Середа, 21 жовтня 2015 16:32

21 жовтня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

21 жовтня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на порядок денний були винесені наступні питання:

  1.                 Розгляд та затвердження індивідуальних планів дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах - інформували заступник начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Гладчук Людмила Григорівна та головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Христін Руслана Віталіївна.
  2.                 Про позбавлення батьківських прав відносно малолітнього сина - інформувала спеціаліст І категорії служби у справах дітей райдержадміністрації Дячук Анастасія Василівна.
  3.                 Розгляд звіту про стан виховання, утримання та розвитку дітей у прийомній сім’ї Голюк Любові В’ячеславівни Голюка Олександра Євгеновича - інформувала заступник начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Гладчук Людмила Григорівна.
  4.                 Розгляд звіту про стан виховання, утримання та розвитку дітей у прийомній сім’ї Семенюка Івана Васильовича та Семенюк Алли Володимирівни  - інформувала заступник начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Гладчук Людмила Григорівна.
  5.                 Розгляд звіту про стан виховання, утримання та розвитку дітей у прийомній сім’ї Кашуби Тамари Степанівни та Кашуби Валерія Володимировича - інформувала заступник начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Гладчук Людмила Григорівна.
  6.                 Про завершення соціального супроводу, сім’ї Левчук Ольги Феодосівни, що проживає в с. Новостав, у зв’язку із закінченням 17.09.2015 року строку здійснення соціального супроводу - інформувала  директор РЦСССДМ  Рижук Наталія Євгенівна.
  7.                 Про завершення соціального супроводу, сім’ї Матрунчик Людмили Євгенівни, що проживає в с. Ботин, у зв’язку із закінченням 18.08.2015 року строку здійснення соціального супроводу - інформувала директор РЦСССДМ  Рижук Наталія Євгенівна.
  8.                 Про продовження або завершення соціального супроводу сім’ї Чублінської Валентини Йосипівни, яка проживає в с. Вигуричі, у зв’язку із закінченням 29.10.2015 року строку здійснення соціального супроводу - інформувала директор  РЦСССДМ Рижук Наталія Євгенівна.
  9.                 Про вирішення спору між громадянами про участь у вихованні їх трьох дітей – інформувала спеціаліст І категорії служби у справах дітей райдержадміністрації Дячук Анастасія Василівна.

По закінченню розгляду питань були прийняті відповідні рішення згідно чинного законодавства.

Служба у справах дітей райдержамдіністрації

Переглядів 880