Версія для друку
Понеділок, 14 вересня 2015 16:54

14 вересня у голови райдержадміністрації Ігоря Ярмольського відбулась нарада

14 вересня у голови райдержадміністрації Ігоря Ярмольського відбулась нарада, в якій взяли участь голова районної ради Олексій Гвоздецький, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук, заступник голови райдержадміністрації Інна Бас, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Березна та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, окремих територіальних органів міністерстві районних установ, представники ЗМІ.

Під час наради були розглянуті наступні питання: звіти Боголюбського сільського голови та секретаря виконкому Рокинівської селищної ради про стан здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими комітетами Боголюбської сільської та Рокинівської селищної ради; про стан виконання зведеного бюджету району за січень-серпень 2015 року та різне.

Довідково: місцеві бюджети району за власною доходною базою до затверджених і уточнених місцевими радами показників за січень-серпень    2015 року виконані на 123%. Місцевими бюджетами одержано понад план 15423,7 тис. грн. Районний бюджет виконано на 111,8%, одержано понад план 5359,6 тис. грн., сільські бюджети виконано на 149,8%, одержано понад план 9865,6 тис. грн., селищні бюджети виконано на 111,1%, одержано понад план 198,5 тис. грн.

Відділ інформаційної діяльності,

  інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 896