Версія для друку
Середа, 01 липня 2015 08:33

У Торчинському професійному ліцеї відбулись урочистості з нагоди закінчення навчання

30 червня заступник голови райдержадміністрації Інна Бас та голова районної ради Олексій Гвоздецький взяли участь в урочистостях з нагоди закінчення навчання, здобуття робітничої кваліфікації з професій та повної загальної середньої освіти учнями Торчинського професійного ліцею.

Урочистості розпочалися із Державного Гімну України, хвилини мовчання за загиблими у зоні АТО та покладанням квітів до стели героям Небесної сотні.

Випускниками Торчинського професійного ліцею стали 128 учнів серед яких - переможці обласних олімпіад та конкурсів професійної майстерності.

Зі словами привітання до випускників та гостей звернулись заступник голови райдержадміністрації Інна Бас та голова районної ради Олексій Гвоздецький, які побажали здоров’я, щастя, гідної оплати праці та працювати на благо нашої країни.

Директор Торчинського професійного ліцею Олександр Вознюк у своєму зверненні привітав присутніх із закінченням навчання та отриманням дипломів, подякував за співпрацю та підтримку навчального закладу районній та селищній владі в особі голови райдержадміністрації Ігоря Ярмольського, голови районної ради Олексія Гвоздецького, селищного голови Юрія Кревського, депутатам районної ради. А на прощання, випускникам нагадали слова видатних українських письменників: Т. Шевченка, М. Коцюбинського, М. Рильського, В. Сосюри, Л. Українки та ін., а найголовніше - ,,завжди залишатися людиноюˮ.

Відділ інформаційної діяльності,

  інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1057

Галерея зображень