Версія для друку
Вівторок, 17 червня 2014 15:24

На базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Лаврів відбувся 48 районний туристичний зліт серед учнівської молоді.

Біля 200 школярів з 29 навчальних закладів змагалися в особистій та командній техніці пішохідного туризму, водіння велосипеда, в’язання вузлів, краєзнавчій вікторині та в художній самодіяльності.

Перше загальнокомандне місце серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступеня зайняла команда з с.Гірка Полонка, (вчитель Андрій Востріков), друге місце у команди з Боратина (вчитель Андрій Дзюра), третє місце у туристів з Липин (вчитель Олег Лукаш). Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступеня перше місце у команди з Променя (вчитель Володимир Казаков), друге місце займає команда з Крупи (вчитель Віталій Левшонюк), та третє у команди з Буян (вчитель Петро Куцик).

На урочистому закритті змагань, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти райдержадміністрації Юрій Сидорук та депутат районної ради Володимир Демчук нагородили команди-переможці грамотами та цінними подарунками.

Віра Моколюк та Володимир Казаков з Променя  за найкраще виконання патріотичної пісні «Нашим героям» були відзначенні цінним подарунком від голови райдержадміністрації Юрія Цейка.

Відділи освіти і у справах молоді та спорту райдержамдіністрацї

Переглядів 1323