Версія для друку
Середа, 10 травня 2023 11:51

У Луцькій РВА обговорили важливість мобілізаційних заходів у зв'язку з російською агресією

В умовах російської агресії проти нашої держави, завдання удосконалення мобілізаційних заходів посідає чільне місце на всіх рівнях системи державної влади. Питання неухильного і першочергового виконання мобілізаційних завдань стало основоположним чинником під час обговорення на засіданні у Луцькій військовій адміністрації.

З ініціативи начальника Луцької районної військової адміністрації Анатолія Костика, до обговорення даного питання долучились представники Луцького районного управління Головного управління Національної поліції України у Волинській області, Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Зокрема, під час засідання присутні проаналізували хід виконання заходів з мобілізації військовозобов’язаних у Луцькому районі, основні проблемні питання та шляхи їх вирішення. Разом з тим обговорили і питання розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від отримання повісток, не з’являються до РТЦК та СП для проходження медогляду військово-лікарської комісії.

Україна потребує патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян, тих хто готовий стати на захист рідного краю! Всіх, хто прагне наблизити нашу перемогу, чекаємо в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Луцького району.

Переглядів 242