Версія для друку
Середа, 30 листопада 2022 18:48

Будівництво модульних будинків для біженців на території «Сімейної фортеці»

Сьогодні начальник Луцької районної військової адміністрації — Анатолій Костик, разом з головою Обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйко, його першим заступником Сергієм Мовенко, відвідали модульні будинки для біженців на території «Сімейної фортеці». 

Вони мали змогу провести розмову з Олександром Князєвим – власником «Сімейної фортеці» та пастором – Климчуком Миколою. Також мали діалог з організатором благодійного фонду «Дем‘янове дерево» – Марком, уродженецем штату Массачусетс і представником групи донорів. 

В «шелтері» є все необхідне: санвузол, пральна машина, кондиціонер, обігрівач, затишна кухня, диван та двоспальне ліжко.

Олександр розповів, що це не перший проєкт і таких домівок по Україні вже близько 93, зокрема у Івано-Франківську, Чернівцях та Бучі.

Фонди «Благодійне дерево» та «Save Ukraine/ Спасемо Україну» працюють спільно.  Перший займається будівництвом та встановленням шелтерів на території України, другий – надає допомогу  громадянам в переселенні та розселенні їх до більш безпечних місць.

Дякуємо за можливість українцям почуватись у безпеці.

Переглядів 572