Версія для друку
Вівторок, 28 червня 2022 09:12

Шановні жителі Луцького району!

Двадцять шість років тому було прийнято головне зведення законів країни - Конституція України.

Народження Основного Закону закріпило правові основи незалежної України, її суверенітету і територіальної цілісності. Це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України.

Конституція - сьогодні це не просто важливий правовий документ, а головний оберіг державності і демократії, кодекс духовних цінностей, які ми захищаємо у боротьбі з російським агресором. Наша Конституція є дороговказом у цій боротьбі. І сьогодні як ніколи раніше, ми повинні зрозуміти значимість основного закону та осмислити відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів.

Тож нехай в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою державу, за її Головний Закон, який гарантує втілення мрій і сподівань на краще мирне і щасливе життя у власній країні!

У цей день щиро зичу всім нам непохитної віри у близьку перемогу, міцного здоров’я, добробуту і затишку у вашій оселі, впевненості, сили, усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

Ми разом, а це запорука успіху!

З Днем Конституції України!

З повагою - начальник Луцької районної військової адміністрації Володимир Кец

Переглядів 321