Версія для друку
П'ятниця, 17 червня 2022 16:12

Шановні лікарі та медичні працівники Луцького району!

Щиро вітаю вас з прийдешнім професійним святом!

У вашій професії – десятки спеціалізацій, напрямів та посад. А мета – єдина. Шляхетна і благородна! Це – турбота про життя та здоров’я людей!

Ви справжні ангели-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу будь-якій незнайомій людині, часто нехтуючи своїми проблемами і ризикуючи власним здоров’ям та життям.

Попередні два роки головними героями суспільства були саме медики – ви рятували українців в час пандемії коронавірусу. Зараз в України нове випробування і медики знову на передовій!

Сьогодні ви рятуєте життя не тільки мирних жителів, а й безпосередньо на полі бою лікуєте наших військових. Разом з ними ви знову на фронті, в боротьбі за українців і Україну.

Висловлюю щирі слова подяки кожному працівнику медичної галузі за щоденну, невтомну працю, відданість, доброту та людяність. Нехай ті добрі справи, які ви робите, повертаються до вас сторицею. Щиро зичу вам професійного та кар’єрного росту, самовдосконалення, надійного матеріального забезпечення. Бажаю не лише дбати про здоров’я інших, а й берегти власне.

Якомога швидшої перемоги нам , миру, спокою!

З повагою начальник Луцької районної військової адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 512