Версія для друку
П'ятниця, 29 серпня 2014 11:59

"Гвардія Наступу" - долучайся до бригад добровольців для вигнання окупантів з України

 

 

На Волині триває рекрутингова кампанія «Гвардія Наступу», до якої можуть приєднатися ті, хто готовий швидше вигнати загарбників з рідної землі, повернутися до мирного життя та захистити своїх рідних.

 

 

 

#ГвардіяНаступу – це 8 бригад високомотивованих воїнів, кращі з кращих, офіцери та солдати, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту.

БРОШУРА А5_Страница_3.jpgБРОШУРА А5_Страница_4.jpgБРОШУРА А5_Страница_5.jpgБРОШУРА А5_Страница_6.jpg

 

#ГвардіяНаступу – це не загальна мобілізація. Це формування абсолютно нових підрозділів у структурі МВС із тих, хто зголошується сам – тобто з високомотивованих добровольців – і саме для посилення українського наступу та звільнення всіх територій України.

#ГвардіяНаступу – це добровільний набір, спрямований винятково на найм вмотивованих людей, які мають можливість обрати ту бригаду, що їм найкраще їм пасує за ідеологією та цінностями.

Єврофлаєр 99х210_Страница_1.jpgЄврофлаєр 99х210_Страница_2.jpg

 

#ГвардіяНаступу – це конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників.

Ця служба має багато переваг, а саме:

  • можливість отримати вищу освіту у військових вишах під час служби безплатно або пільгово;
  • щорічна відпустка, тривалість якої зростає зі збільшенням вислуги років;
  • окрім загального страхового стажу, служба зараховується до стажу державної служби;
  • право на пенсію після 25 років календарної служби, зокрема й за змішаним з цивільним стажем.

Окрім того, усі військовослужбовці усіх підрозділів сил оборони, які беруть безпосередню участь у війні протягом не менше 30 днів, отримують статус учасника бойових дій. Він передбачає ще більше різноманітних пільг та прав, починаючи з безплатного та позачергового медичного обслуговування та 75-відсоткової знижки на комунальні послуги аж до дострокового виходу на пенсію.

Також йдеться про право використовувати щорічну відпустку у будь-який час та отримувати ще 14 днів додаткової відпустки зі збереженням зарплати.

Загалом, кампанія якраз і спрямована на те, аби добровольцям було максимально зручно отримати всю інформацію про умови служби та про ідеологію кожного з конкретних формувань, ознайомитися зі специфікою новостворених підрозділів, дізнатись про їхніх командирів та найбільш заслужених воїнів, які вже проходять там службу. Усі, хто вступає на службу у ці новостворені бригади, матимуть такі самі пільги та гарантії, як і у ЗСУ.

#ГвардіяНаступу – це унікальна можливість отримати досвід, професію, винагороду. Лише після інтенсивної підготовки та бойового злагодження добровольці братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країн. До підготовки новобранців залучатимуть кращих інструкторів з вогневої підготовки, тактичної медицини. Вони будуть добре споряджені та оснащені якісним озброєнням і технікою.

Але головна перевага служби у Гвардії наступу – це утилізація російських окупантів на рідній землі.

Переглядів 95701 Останнє редагування Середа, 08 лютого 2023 11:34